Træningslejr i Calahonda for både juniorer og voksne – sidste chance!

af Kontoret
18. februar 2020

Vi har stadig ledige pladser til den årlige træningstur til Malaga, hvor vi nu også tilbyder plads til medlemmer i andre tennisklubber inkl. juniorers forældre og/eller spillermakkere. Vi har allerede nogle voksne spillere tilmeldt og det ville være optimalt at få lidt flere med.

Turen finder sted i uge 18 (fra 25.4 – 2.5) og sigtet med turen er en god og udbytterig træning med udgangspunkt i dit niveau. Vi træner både formiddag og eftermiddag, så turen er en oplagt mulighed for at tage et ryk med din tennis. Samtidig er det også en mulighed for socialt samvær med andre klubmedlemmer i dejlige omgivelser. Vi bor på Finca Naundrup, som ligger lige ved siden af tennisklubben. Det er et lukket område, som gør det ideelt for os som gruppe at besøge.

Vores trænerteam står for al træning, planlægning af ture mv, og hjælper naturligvis gerne ved behov, men det vigtigt, at du som junior, hvis du rejser alene, er selvkørende, dvs. selv kan administrere din kuffert, solcreme, væske mv.

Læs og se mere om både Finca Naundrup og tennisklubben vi skal træne i i indbydelsen HER, og tilmeld dig via halbooking under ”Tilmelding til træning og Events”, hvor der samtidig betales et depositum på kr. 2.000,-. Den samlede træningstur koster kr. 6.800,-. Hvis du ikke er medlem i forvejen, opretter du en profil som “tennis camp medlem”.

Vi skal have din tilmelding senest den 25. februar.

Slutbetaling forfalder 1. marts.

Mange hilsener Trænerteamet

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN