BANETEGNINGSREGLER

Som medlem af Lyngby Tennis kanman booke udendørs og indendørs baner. Indendørs kan man booke en fast ugentlig bane, booke enkeltbaner og/eller købe klippekort. Der er særlige regler for gæstespil.

Med vores banebookingssystem kan du reservere baner på to forskellige måder: over Internettet og på klubbens Touch-skærmen ved Sportscafeen. Her kan du både kan reservere og afbestille baner, se nærmere nedenfor.

Banebooking kræver reservation med medlemsnummer og adgangskode samt makkers medlemsnummer.
På internettet skal man logge ind på halbooking for at tegne baner.
Alle medvirkende spillere skal være spilleberettigede. Reservation må ikke foretages med “lånte” numre.

Som medlem kan man booke både udendørs og indendørs baner. Bemærk, at der altid skal betales for indendørs baner.

Banebooking udendørs
Spilleberettigede kan med eget og makkers medlemsnummer reservere to baner  ad gangen inden for otte dage. Bestyrelsen opfordrer til at reservationer, der ikke benyttes, annulleres i god tid.

Hvis du ikke står omklædt på banen senest 15 minutter efter starttidspunktet, bortfalder din reservation.

Der er lys på bane 2, 3, 5 og 6. Lyset tændes på kontakt ved hjørnet af bane 6 og slukker automatisk efter en times tid. Sidste spiller, der forlader lysbanerne, bedes dog sørge for at slukke lyset, så det ikke brænder unødigt. Det koster ikke ekstra at benytte lysbanerne.

Når afløseren kommer efter reservationens udløb skal grusbanerne straks fejes. Hvis der ikke kommer nogen, skal banen alligevel fejes, når den forlades. Fejningen skal foretages på forskriftsmæssig måde. I tørre perioder er det vigtigt at huske at vande banen.

Banebooking indendørs
Reservation og brug af indendørs baner kræver altid betaling, som sker via bookingsystemet.
Indendørs baner kan bookes enkeltvis og man kan – inden sæsonstart i september – booke en fast ugentlig bane for hele sæsonen. Prisen afhænger af dag og tidspunkt på dagen. Se herom under Medlem/Kontingent.

Bemærk at lyset på de indendørs baner slukker automatisk 5 minutter efter timens udløb. Så er banen ikke lejet ud timen efter, er det er om at få samlet sine bolde og egendele i en fart.

Afbestilling af indendørs baner
Man kan godt afbestille eller flytte en indendørs bane. Men det skal ske senest to timer før timens start. Herefter er reservationen bindende.

Indendørs klippekort
Medlemmer  af Lyngby Tennis kan købe et 10-timers klippekort til spil på indendørsbaner. Klippekortet købes igennem bookingsystemet. Særligt for reservation med klippe kort gælder, at man tidligst kan booke bane 3 dage før, man ønsker at spille. 

Klippekort for elite og licens-spillere
Klubbens 6 bedste mandlige og 3 bedste kvindelige spillere (iflg. LTK’s officielle ranglister) har mulighed for at erhverve 10-timers klippekort uden beregning.

Juniorspillere, der træner 3 eller flere timer om ugen og som har tegnet licens til at spille turneringer, kan købe 10-timers klippekort til nedsat pris. Dette klippekort er begrænset til reservation af baner 2 dage forud for spilletidspunktet. Yderligere er der den begrænsning, at der højst kan være een bookning åben af gangen.

Bestyrelsen lægger vægt på at de tilbudte klippekort til elite- og licens-spillere er personlige, og misbrug kan føre til inddragelse af klippekortene. Alle medvirkende spillere skal være spilleberettigede.

Klippekort er ikke kun begrænset til en sæson. Klip der ikke benyttes i en indendørssæson kan enten benyttes i udendørssæsonen, f.eks. i tilfælde af regnvejr, eller benyttes i den efterfølgende indendørssæson. Erhvervede klippekort kan ikke refunderes, heller ikke ved udmeldelse.

Prisen på indendørs klippekort  findes under Medlem/Kontinget.

Gæstespil
Som medlem af klubben kan man lejlighedsvis invitere gæster til spil på klubbens anlæg. Medlemmet skal reservere banen og selv deltage i spillet. Ved reservation trykker man på knappen ’gæstetime’ ud for medspiller. Se priser for gæstespil under Medlem/Kontingent.

Bemærk: regelmæssigt spil på klubbens anlæg kræver medlemskab.

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN