KLUBBENS FACILITETER

TENNISBANERNE

Klubben råder over et samlet anlæg med 13 udendørs og fire indendørs tennisbaner på adressen Lundtoftevej 53 B.

UDENDØRS

Udendørs råder klubben over i alt 13  grusbaner, som er placeret rundt om og nært forbundet med det indendørs anlæg. Fire af banerne er forsynet med lysanlæg. Den ene bane er en centrecourt med internationale mål og plads til ca. 700 tilskuere. Herudover er der to minitennisbaner, slåmur og petanquebane.

Pleje og vedligehold af grusbanerne
Når man ankommer til banen skal man starte med at feje linjerne. Derefter skal man vande, hvis banen er tør, eller hvis du synes at der er ” for meget grus på”.

Efter spil skal banen fejes. Derefter skal banen vandes. Hvis du vil kan du få instruktion af banemanden om hvordan du kan vande banen med sprinklersystemet. Dette er meget mere effektivt.
Hvis ” der er alt for meget grus på” skal banen vandes grundigt. Så bliver gruset fast igen.
På varme tørre dage skal banerne vandes en gang i timen.

INDENDØRS

Indendørs består anlægget af to tennishaller med hver to baner, klubhus og en squashhal med fire baner.

De fire tennisbaner er udført med spillebelægningen Synpave Rebound Ace, som er en godkendt ATP-belægning, og som der f.eks. spilles Australian Open på. Belægningen er meget miljøvenlig, fleksibel og minder med hensyn til boldopspring og hastighed om rødt grus. Lyset er udført med neonrør, som giver et meget jævnt fordelt lys med ca. 500 lux.

Klubhuset
Klubhuset er på ca. 1000 m2 og opført i to etager, placeret mellem de to tennishaller. Omklædningsrum, trænerkontor, mødelokale, og fitness er placeret i underetagen. PÅ overetagen findes klublokale med udsyn til de fire tennisbaner, cafeteria, bordtennis, klubbens kontor og trænerkontor. Fra klublokalet er der adgang til en meget stor terrasse.

Squashbaner
Anlægget omfatter også fire squashbaner. Banerne er udført med en belægning af gummitræ og  godkendt af det internationale squashforbund. Squashhallen er på 450 m2
Al kontakt vedrøremde squash inklusiv banebooking: www.citysquashlyngby.dk.

Bane- og lysstyringssystem
Klubben bruger et PC-baseret kombineret bane- og lysstyringssystem. For alle tennisbaner – både ude og inde – gælder, at de kan reserveres enten i klubben via en Touch-skærm eller via bookingsystemet på nettet.

Ved reservation af  indendørs tennisbaner omfatter systemet automatisk tænd og sluk af lys på banen.

Sæsoner

Udendørssæsonen går udgangspunkt fra den 1. maj til den 30. september, mens indendørssæsonen som udgangspunkt går fra den 1. oktober til den 30. april. Vejret har dog stor indflydelse på dette. Klubbens indendørs kontrakttimer starter som udgangspunkt medio/ultimo september hvert år.

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)

Mail til kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Sportschef: Jacob Holst
Mob.: 26 66 2640