JUNIOR ELITE

Vision
Det er Lyngby Tennis Klub’s vision at udvikle spillere, der kan klare sig i toppen af dansk tennis, på college i udlandet og/eller være repræsenteret på de internationale ranglister. Yderligere er det klubbens ambition at have juniorspillere på TE og ITF ranglisterne. Endelig er det klubbens mål at stille divisionshold i alle juniorrækker, samt at juniorerne klarer sig godt i UM.

Hold – træning
Hold tilmeldes ud fra niveauet og potentialet af klubbens spillere. Det er trænerne, der, blandt klubbens aktive turneringsspillere, udtager spillere til de enkelte hold.

Mere information om deltagelse på hold kan fås hos klubbens trænere.

Til hvert hold vil der blive udpeget en holdkaptajn. Sportschefen vil sørge for at informere alle holdkaptajner om de praktiske opgaver i den forbindelse.

Til divisionsholdkampe stiller klubben en træner som coach. 

Talentudvikling
Lyngby Tennis Klub deltager i nyt talentudviklingsprojekt. Lyngby Tennis Klub er en del af Dansk Tennis Forbunds talentmiljøer, der er etableret i samarbejde med C WorldWide. Samarbejdet og dermed talentmiljøerne går under navnet C POTENTIAL, da det blandt andet handler om at finde potentiale blandt unge tennisspillere i Danmark.

Alle spillere er udvalgt i et samråd mellem sportschef Jens Anker Andersen og sportschefen i Lyngby Tennis Klub.

 

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00

Mail til: kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Sportschef: Jacob Holst
Mob.: 26 66 26 40
Mail:
sportschef@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN