Trænerskift i LTK i det nye år

af Kontoret
8. december 2023

I starten af det nye år sker der en udskiftning i trænerstaben i Lyngby Tennisklub, idet Daniel Arcos forlader os ultimo januar for at tiltræde en stilling i Bergen som Tennistræner. Daniel har tidligere arbejdet i Norge og har ikke kunnet sige nej til et attraktivt tilbud om at vende tilbage til Norge. Vi er selvfølgelig kede af at Daniel forlader os efter godt og vel 1/2 år. Vi havde håbet på mere, men sådan er livet en gang imellem. Vi takker Daniel for indsatsen i Lyngby og ønsker ham alt det bedste med sin nye tilværelse i det norske.

Som erstatning for Daniel er det heldigvis lykkedes os at indgå en aftale med en meget erfaren træner. Han hedder Dean Trinajstic og har de seneste 7 år været ansat som træner i KB.

Dean kommer oprindeligt fra Kroatien, men har boet i Danmark siden 1995. Som ung var Dean blandt de bedste spillere i det tidligere Jugoslavien og senere Kroatisk seniormester. I Danmark har Dean spillet mange år i Elitedivisionen, så han kender til det at være turneringsspiller på egen krop.

Som træner har Dean også stor erfaring. Ud over sine mange år i Danmark som tennistræner har han bl.a. været coach for det kroatiske Davis Cup hold i en 3 – årig periode.

Dean er fortrolig med og har erfaring med at træne spillere på alle niveauer. Det gælder både juniorer og seniorer, elite som bredde.

I Lyngby vil Dean først og fremmest være ansvarlig for træning af vores dygtige turneringsspillere, men vil også lejlighedsvis deltage i camps og træninger for alle medlemmer.

Vi glæder os til at byde Dean velkommen i Lyngby og ser frem til et spændende samarbejde.

Det præcise starttidspunkt er endnu ikke helt på plads, men det bliver under alle omstændigheder senest den 1. februar 2024.

På bestyrelsens vegne

Jesper Holstener Schmidt

Formand

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN