Trænersituation og forældremøde

af Julie Wedell-Wedellsborg
28. januar 2020

Kære forældre til juniorer i LTK.

Som vi skrev ud i sidste uge, holder vi forældremøde den 25. februar, og vi håber at se så mange af jer som muligt. Agendaen fremgår nedenfor.

Vi er kommet tættere på at få løst vores trænerudfordringer, og det glæder vi os til at fortælle mere om den 25. februar. De sidste par måneder har trukket tænder ud og aktuelt er Kristian på ferie, og Lars og Jacob er desværre blevet syge. Jeg håber derfor, at I vil støtte Paulette, Mark, Romeo, Sille, Sofus og de øvrige trænere, som tager over og arbejder på højtryk for, at alle får den bedst mulige træning.

I 2020 får vi brug for alle jer, der løbende har meldt jer på banen til at hjælpe med juniorarbejdet – jeg har en liste i mit hoved, men jeg vil blive så taknemmelig, hvis I ville skrive en mail med telefonnummer og lige kort skrive, hvad I kunne have lyst til at hjælpe med. Her tager vi også imod ideer med KYSHÅND! Skriv til: julie@wedell-wedellsborg.com

Sidst men ikke mindst vil jeg benytte lejligheden til at reklamere for, at der er plads i LTK’s bestyrelse, hvis nogen skulle have lyst til at indgå. Det bliver rigtig meget sjovere næste år, hvor alt ikke skal handle om kneben økonomi og reparation af taget!! 2020 bliver året, hvor vi med det nye trænerteam skal udvikle LTK’s klubliv. Som jeg skrev sidst, så er det ambitionen, at vi skal være en 360 graders klub, hvor der er plads til gode tennisoplevelser til alle, hvad end målet er at blive verdensmester eller spille tennis med vennerne.

Hvis nogen kunne være i overvejelse og gerne vil høre mere detaljeret om bestyrelsen, må I endelig tage fat i undertegnede, Birgitte eller Jesper.

Dagsorden for forældremøde 25. februar kl. 19.00

· Nyt trænerteam

· Tennisskole, turneringsspillere og elitespillere – alle i én klub

· Kriterier for fordeling af træningstimer

· Sociale arrangementer

· Camps

· Holdkampe

· Generalforsamling d. 11. marts

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN