Tegn fast bane for vintersæsonen

af Kontoret
15. september 2022

Det er nu muligt for at alle medlemmer at tegne ledige faste banetimer.

Se priser her: https://lyngbytennis.dk/baner/banepriser/

Bemærk at også løse timepriser er ændret, så de hænger sammen med priserne for faste baner.

For at leje en bane, skal du gøre følgende:

Når du er inde i online bookingsystemet (klik på ikon på hjemmesiden og skriv dit medlemsnummer og pinkode), klikker du på ”Book Fast Banetime”. Herefter finder du den ønskede ledige tennisbane (kun de grønne er ledige hele vinteren), lægger den i kurven, accepterer betingelserne og betaler online med dankort eller MobilePay.

Banekontingent er baseret på 33 spille-uger. Fra på mandag 32 uger osv. I tilfælde af aflysning som følge af turnering, reparationsarbejde eller lignende, vil dette blive meddelt pr. mail og erstattet med banens pris pr. gang, som man efterfølgende kan bruge til en anden booking. Den 24. december og den 31. december lukker hallen kl. 15:00, men her gives der ikke erstatning. Aflyser man selv en bane, bliver banens pris indsat på strakskontoen, hvis et andet medlem køber banen.

Alle spillere, der er tilknyttet en bane (kontrakthaverne), skal senest inden første spilledag have betalt spille-berettigende kontingent afhængig af banetid (enten senior fuldtid, senior formiddag eller senior vinter). Desuden er det en forudsætning for leje af bane, at den, der står for betaling af banen (baneadministrator), senest inden første spilledag har informeret kontoret (kontoret@lyngbytennis.dk) om samtlige spilleres navne.

Vi forebeholder os ret til at slette en fast banebooking, hvis den ved en fejl ikke var booket til træning eller turnering.

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN