På baggrund af gårsdagens pressemøde er vi naturligvis nødsaget til fortsat at have indendørsfaciliteterne lukket – nu frem til og med d. 28. februar.

Det har været en stor positiv overraskelse at opleve hvor populært det har været at spille udendørs selvom temperaturen har været tæt på frysepunktet. Vi fortsætter naturligvis med at holde nogle udendørs baner åbne såfremt vejret tillader det. Derudover er vi ved at planlægge forskellige scenarier for udendørssæsonens start. Herunder muligheden for at starte træning tidligere end vi plejer.

Som de fleste af jer ved, har vi i stort omfang valgt at hjemsende vores trænere af økonomiske årsager. De glæder sig til for alvor at komme tilbage på banerne med jer. Anne varetager de mest essentielle administrative opgaver. Slawomir fortsætter ufortrødent med humøret højt mens han er startet på klargøring af hele udendørsanlægget. Pia og Jens har åbent for Take Away i caféen og menuer kan ses på hjemmesiden.

I den nære fremtid kan vi fortælle mere om den spændende samarbejdsaftale som klubben har indgået med JAC Company og Transocean sport. Aftalen indeholder blandt andet lækkert klubtøj fra Fila samt medlemsfordele. Mere herom i februar måned.

Pas godt på hinanden. Vi ses forhåbentlig snart i klubben.

Bedste hilsner

Bestyrelsen samt personale