Spændende foredrag af sportspsykolog Adam Blicher den 22. marts

af Kontoret
2. marts 2023

Kære alle LTK’er.

Vi har længe gerne ville sætte fokus på den mentale del af tennis. Vi er derfor glade for at Adam Blicher vil lægge sin vej forbi LTK, den 22 marts. Vi har valgt at gøre det samme dag som generalforsamlingen og håber således at få flest mulige deltagere.

Adam Blicher har det ene ben i den sportspsykologiske verden som en del af det Eksterne Netværk hos Team Danmark og det andet i erhvervslivet hos de erhvervspsykologiske huse Summit og HR7. Han har igennem de sidste 10 år arbejdet med top performere fra forskellige præstationsdomæner med henblik på at øge deres trivsel, udvikling og præstationer.

For at tilgodese flest mulige interesser vil Adam holde 2 oplæg. Et til spillere over 14 år elite som motionist og et til junior forældre, der gerne vil støtte deres børn bedst muligt.

Vi håber at rigtig mange har lyst til at komme og blive klogere på den mentale del af tennis.

Tilmelding er nødvendig senest 18 marts på dette link: https://lyngbytennis.halbooking.dk/

Program den 22. marts.

17;00-18:00 – “De velmenende råd”

“Formålet med workshoppen er at stille skarpt på måden hvorpå vi alle sammen har givet velmenende råd lige inden børnene skal på banen, undervejs til turnering og i bilen på vej hjem. Fokus er på nogle af de typiske fælder vi kan falde i, når vi prøver at hjælpe de unge mennesker og samtidig også skinne lys på de tilfælde hvor kommunikationen er gavnlig”

18:15-19:15- “Hvad de bedste tennisspillere ved om psykologi, som du også skal vide”

“Formålet med workshoppen er at afkræfte nogle af de sejlivede myter indenfor Sportspsykologien. Vi har igennem en længere årrække fortalt historier omkring dem, der præsterer på højeste niveau, som “De tænker altid positivt”, “De holder fokus hele vejen igennem” eller “De er altid motiveret”. I virkeligheden holder historierne ikke helt og igennem workshoppen vil der være fokus på, hvordan vi nogle gange begrænser os selv, når vi tror på de sejlivede myter samt hvordan vi kan hjælpe os selv i hverdagen, til træning og konkurrence.”

19:30 Generalforsamling

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN