SE HER! NYT FOR BÅDE JUNIOR OG SENIOR!!!! Juniorfest, faste baner, kickstart og træningshold for motionister, fredagsbar, opstart af vintersæson og padel.

af Kontoret
21. september 2023

Kære medlemmer,

Efter en skøn sommer er vi glade for at byde efteråret velkommen i Lyngby Tennisklub. Vi har en række spændende begivenheder og opdateringer at dele med jer denne måned:

  • Book ledige faste baner til vintersæson

Vi er glade for at meddele, at det i morgen er muligt at booke ledige faste baner til den kommende vintersæson. Sørg for at reservere jeres ønskede bane, så I er sikre på en bane hele vinteren. Husk at du og dine medspillere skal være medlemmer for at booke en fast bane. Medspillere bedes oplyst til kontoret@lyngbytennis.dk.

  • Kickstart af indendørssæson for voksne: 26. og 27. september.

Vi opfordrer vores voksne medlemmer til at deltage i vores indendørs teknik trænings camps med Paulette og Kristian. Dette er en fantastisk mulighed for at finpudse dine færdigheder og forberede dig til den kommende sæson. Book camp den 26. og/eller 27. september og lad os sammen forberede os til en fantastisk sæson! Det koster kun 135 kr. Du kan booke din camp fra i morgen kl. 18:00 her: OBS! Kun aktive medlemmer kan booke.

  • Træningshold for voksne er klar til tilmelding.

Voksentræning er eftertragtet, men du kan allerede nu se, hvilke hold der er på programmet, så du kan sidde klar i morgen kl. 18:00, hvor holdene bliver frigivet. Dette giver alle en fair chance for at sikre sig en plads på det ønskede hold. Book her: OBS! Kun aktive medlemmer kan booke.

  • Kæmpe juniorfest søndag 1. oktober.

Vi har en forrygende fest planlagt for vores junior medlemmer og deres familier! Søndag d. 1. oktober 12:00 til 15:00, afholder vi en kæmpe juniorfest med tennis, hoppeborg og konkurrencer. Vi byder på gratis kaffe til de voksne og gratis frokost for tilmeldte juniorer. Der vil også være mulighed for at købe frokost og drikkevarer i caféen. Vi ser frem til nogle fantastiske timer med vores unge tennisspillere! Tilmelding til festen kan allerede nu foretages her: JUNIORFEST. Tilmeldingsfrist er 27. september.

  • Indendørstræning starter op: 1. oktober.

Den 1. oktober markerer starten på vores indendørstræningssæson for både junior og senior. Sørg for at have alt udstyret klar, og lad os gøre os klar til at forfine vores færdigheder i vintermånederne. Der er ved at blive lagt sidste hånd på træningsplanen for juniorerne.

  • Fredagsbar 29. september

Endelig, men ikke mindst, vil vi gerne invitere jer til vores hyggelige fredagsbar d. 29. september kl. 18-19. Der vil være kolde drikkevarer og mulighed for at deltage i sjove aktiviteter på banen. Det er en perfekt måde at afslutte ugen på og tilbringe tid sammen med klubkammerater. Der er plads til 20 deltagere og koster 125 kr. Book her: OBS! Kun aktive medlemmer kan booke.

  • Padel

Ønsker du at spille padel, så kan banerne bookes via banebooking. Bat og bolde kan lånes på kontoret. Kontakt Kristian på mail kristian@lyngbytennis.dk. Et padelmedlemskab koster kun 250 kr om året

Vi har fået tildelt følgende banetimer:

Tirsdag – begge baner fra 16:00 – 18:00

Torsdag – begge baner fra 18:00 – 20:00

Lørdag – begge baner fra 12:00 – 14:00

Søndag – begge baner fra 12:00 – 14:00

Der vil snarest blive meldt ud om padeltræning.

Vi ser frem til at se jer deltage i vores kommende begivenheder og træningsaktiviteter. Lad os sammen gøre denne tennissæson uforglemmelig!

Bedste hilsner,

Lyngby Tennis Klub Teamet

 

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN