Santiago og Doris drager videre

af Kontoret
16. januar 2024

Efter ca. 3 år i Lyngby Tennisklub har vores cheftræner Santiago og hans kone Doris, der som bekendt driver vores cafe, desværre valgt at rejse videre ud i den store verden. De forlader os ca. medio april, hvor det er deres plan at slå sig ned i Florida, hvor Santiagos søskende allerede bor.

Det er selvfølgelig hamrende ærgerligt, at de forlader os. Selv om jeg gerne havde set dem blive hos os meget længere, har jeg fuld forståelse for, at de efter 3 år i Lyngby har brug for et sceneskift.

De kom fra den anden ende af jorden, helt fra Buenos Aires i Argentina, i starten fordi vi havde ansat Santiago som cheftræner og senere overtog Doris som bekendt caféen. Det var et godt match, at de argentinske “lækkerier” kunne opleves både på tennisbanen og i caféen.

Det har været 3 fantastiske år og vi takker såvel Santiago som Doris for deres store indsats i klubben.

Nu og her stiller det klubben med 2 udfordringer. Vi skal finde en erstatning for Santi og dygtige tennistrænere hænger ikke på træerne. Men vi er allerede gået i gang med at afsøge markedet, så vi satser på at finde en kvalificeret afløser til april.

Hvad caféen angår ved alle, hvor vigtigt det er for et godt klubliv, at vi har en god cafe.

Er der nogen af vores medlemmer der kunne have lyst til at drive caféen – eller kender nogen der kan og vil – så hører vi meget gerne fra jer.

Skriv eller ring til formanden/bestyrelsen – vi ser frem til at modtage en masse gode ideer:-)

Vh Jesper

Formand

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN