Paulette Optaget i Hong Kong Tennis Hall of Fame

af Kontoret
26. oktober 2023

Paulette blev i starten af oktober optaget i den prestigefyldte Hong Kong Tennis Hall of Fame. Det foregik ved en officiel ceremoni samtidig med WTA turneringen Prudential Hong Kong Tennis Open. Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om Paulettes fremragende præstationer som spiller og urokkelige dedikation til tennis igennem flere årtier.

Paulette, der har været en afgørende skikkelse i Lyngby Tennis Klub siden 2017, har ikke kun vist enestående færdigheder på banen, men har også omsat sin passion til inspirerende undervisning. Det meste af hendes tid har hun brugt på at hjælpe de mange unge talenter i Lyngby Tennis Klub, men i de seneste år har alle medlemsgrupper været heldige at kunne opleve Paulette som træner.

Indskrivningen i Hong Kong Tennis Hall of Fame er en milepæl, som understreger Paulettes korte professionelle, men imponerende karriere i tennisverdenen. Klubbens medlemmer og trænere er fyldt med stolthed over at have en så dygtig og dedikeret person som Paulette som en fuldtidstræner i Lyngby Tennis Klub.

Vi ønsker Paulette et stort tillykke med denne velfortjente ære, og ser frem til fortsat at drage nytte af hendes ekspertise og inspiration i klubben.

     

     

Åben dokument her.

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN