Opdatering på coronasituationen og udsigterne til tennisspil.

af Formanden
14. april 2020

Kære medlemmer.

Hermed en kort opdatering på den seneste udvikling i coronasituationen og dens betydning for, hvorvidt vi kan komme i gang med at spille tennis.

Klubben følger som tidligere meddelt myndighedernes retningslinjer samt  anbefalinger fra vores idrætsorganisationer (DIF, DGI og DTF).

Seneste udmelding er desværre, at det indtil den 10. maj ikke vil være muligt at spille såvel indendørs som udendørs tennis på vores anlæg. Se bl.a. nedenstående melding fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lyngby -Taarbæk Kommune

Der pågår dog p.t. drøftelser mellem de statslige myndigheder og idrætsorganisationerne om en mulig kontrolleret åbning for udendørs tennis. Se nedenstående link med den seneste udmelding fra DIF/DGI.

DIF og DGI udmelding 13. april

Indtil videre må vi alle have tålmodighed lidt endnu. Normalt starter vi udendørs tennis op ultimo april/primo maj og vi kan jo håbe på, at det stadig bliver muligt. Vi sørger for at have udendørsbanerne klar til spil, så snart der i et eller anden omfang skulle blive åbnet op – med passende forholdsregler for at minimere smitterisiko.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN