Nytårshilsen til medlemmerne i Lyngby Tennisklub.

af Formanden
31. december 2019

Kære medlemmer

Først vil bestyrelsen gerne takke for året der er gået og ønske alle et godt nytår!

2019 blev på mange måder et begivenhedsrigt år – et år hvor rammerne for klubbens fortsatte liv har været udfordret, men nu er blevet sikret.

En forudsætning for de mange sportslige udfoldelser, herunder at fastholde og tiltrække nye medlemmer, er naturligvis, at de fysiske rammer er i orden. Her lykkedes det – efter en lang og sej kamp – endelig at få renoveret vores tag med et nyt tagpaptag og ekstra isolering, nye ovenlys og nyt brandsystem – alt i et rigtig godt samarbejde og med stor bistand af Lyngby-Taarbæk kommune.

Samtidig fik vi etableret nyt LED lys overalt – såvel tennis, squash og klubhus – finansieret via en flot donation fra Salling Fonden.

Hermed er fundamentet for klubbens fremtidige drift på plads. I 2020 og årene fremover vil bestyrelsen fortsat have særligt fokus på løbende vedligeholdelse og forbedringer af vores dejlige anlæg.

I 2020 vil vi også arbejde benhårdt videre på, at LTK forbliver en attraktiv klub for både juniorer, seniorer og veteraner.

Vores ambition er fortsat at være en klub for alle niveauer – fra nybegynder til Danmarks kommende stortalenter og de seje veteraner. Det er noget af en ambition, idet vores fysiske og økonomiske kapacitet samt trænerstab ikke er så stor, som dem vi gerne vil konkurrere med. Så også fremover får vi brug for al den hjælp vi kan få fra såvel vores ansatte som vores medlemmer.

I løbet af årets første måneder vil vi være nødt til at justere vores trænerteams sammensætning, da vores faste træner Mark Frøslev har fået et tilbud fra KB, som han ikke har kunnet sige nej til. Mark skal først starte i KB 1. April, og fortsætter således de første 3 måneder af året som træner i LTK, hvilket giver os god tid til at finde en afløser. Vi er allerede i gang med at vurdere mulighederne og så snart vi har en løsning på plads, vil den blive kommunikeret ud. Vi sender Mark videre til KB med stor tak for denne smidige overgang og for 3 rigtig gode år i LTK.

Forandringer rummer altid muligheder og i forhold til vores trænerteam vil vi lede efter en løsning, der bibeholder et højt tennisfagligt niveau til vores store gruppe af turneringspillere, men vi vil også have fokus på at styrke vores tennisskole, vores voksentræning samt udvikle nye og attraktive tilbud til alle medlemsgrupper.

Vi har nogle uudnyttede resurser i vores store junior turneringsspillere, som i andre klubber er aktive som trænere for de små tennisskolemedlemmer, og det vil vi også fokusere på at udnytte. Både for at fastholde de store juniorer i LTK, men også for at bygge bro mellem de små og de store, de nye og de rutinerede.

Summa summarum – der er masser af arbejde forude og vi glæder os til udfordringerne i 2020.

Til sidst vil vi gerne rette en stor tak til alle vores medarbejdere – trænere, administrations- og driftspersonale. Og naturligvis også en stor tak til alle de frivillige kræfter – ingen nævnt og ingen glemt – der har bidraget gennem 2019. Vi håber på jeres fortsatte støtte. Det kan vi ikke undvære.

Fra alle os i bestyrelsen til alle jer – rigtig godt nytår.

På bestyrelsens vegne

Jesper Holstener Schmidt

Formand

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN