Nyt medlem i Lyngby tennisklubs trænerteam

af Julie Wedell-Wedellsborg
10. februar 2020

Det er med rigtig stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi har fået landet den ene af vores nye medlemmer i trænerteamet, og vi er rigtig godt på vej med den anden også:-)

Det er jo piv skønt at kunne skrive positive mails, så ville ikke vente med at skrive til vi har begge stillinger på plads!

Velkommen til Kristian Nielsen, som er vores nye klubudviklingsansvarlig.
Mere konkret betyder det, at Kristian fra 1. april får ansvaret for tennisskolen og det at man får en god start, når man starter med at spille tennis i Lyngby. I vil derfor møde Kristian på kontoret, på mailen, på facebook og på banen.

Men som jeg har skrevet et par gange, så ønsker vi at få mere liv i klubben, flere camps, clinics, hyggelige arrangementer, spil og fysisk træning for alle aldre og det vil Kristian også have ansvaret for.

Vi har valgt Kristian, fordi han brænder for bredden og for at skabe klubmiljø, der rummer forskelligheder og alle typer af tennisspillere. Et miljø, som både tilbyder udvikling for spilleren, der kommer for den ugentlige træning, samt for spilleren, som træner for at blive nr. 1.

Piv heldigt er det, at Kristian selv bor i Virum med sin kone og 2 børn, så for ham er Lyngby Tennis Klub en stor sportsklub i lokalmiljøet, hvilket gør det ekstra attraktivt og nærværende at udvikle og sikre, at Lyngby Tennis Klub forbliver et attraktivt sted at spille tennis for alle.

Vi valgte også Kristian, fordi han kommer med nye friske øjne på tennissporten og tennisverden – Kristian har en baggrund som professionel golfspiller, hvilket betyder at han i Lyngby Tennis Klub også kan bidrage med viden og erfaring fra en ny vinkel til, hvordan man skaber de bedste rammer for eliteidrætsudøvere. Kristian har derfor også stor forståelse for elite og kan spille sammen med Jacob og de øvrige turneringstræneres arbejde. Det er vigtigt for os, at vi får en hel klub – ikke klubber i klubben og det har Kristian den perfekte profil til at samle.

Kristian forlader en stilling som klubudviklingstræner i Dansk Tennis Forbund, hvor han har haft ansvar for Hvidovre Tennis Klub og Sorø Tennisforening. Tidligere har Kristian også undervist i Skovshoved Tennis Klub.

Jeg har lovet at skrive at han glæder sig til at komme og hilse på alle til forældremødet den 25. februar kl. 19.00

Hvis nogen har spørgsmål er de som altid velkommen til at skrive til mig julie@wedell-wedellsborg.com

Bedste hilsner Bestyrelsen og Jacob

Kristian Nielsen

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN