Nyt fra bestyrelsen og klubchefen

af Kontoret
28. februar 2022

Nu har coronaen toppet og vi må igen samles og lave fællesarrangementer. Her er en masse aktiviteter og klubliv, som vi ikke har kunnet sætte i søen før.  

Låneomlægning sikrer stabilt økonomisk fundament. 

Ved udgangen af 2021 stod et af klubbens relativt dyre lån i Lokale- og anlægsfonden til fuld indfrielse. Som forening er det ikke altid nemt at låne penge og det har krævet en ekstraordinær indsats at få det til at falde på plads. Men det lykkedes at få lånet i Lokale- og anlægsfonden indfriet ved optagelse af et nyt og væsentligt billigere fastforrentet realkreditlån i Realkredit Danmark. Da vi samtidig betalte sidste afdrag på klubbens andet lån i Lokale- og anlægsfonden har vi nu et godt økonomisk fundament at bygge videre på i Lyngby Tennisklub. 

Årets generalforsamling.

Afholdes onsdag d.30 marts kl.19 så sæt kryds i kalenderen.  

Det Grønne Område.

I anledning af at Det Grønne Område (lokalavisen) netop har udgivet magasinet Sport og Fritid har Lyngby Tennis Klub bidraget med en artikel om vores samarbejde med non-profit organisation ’Shoes To Share’. Magasinet indeholder redaktionelle historier fra sportsforeninger i kommunen. Udover vores bidrag til det redaktionelle, har vi en annonce i magasinet med træningstilbud til forhåbentlig kommende nye formiddags medlemmer.

Boldmaskine. 

Lyngby tennisklub har købt en MSV PlayTec boldmaskine til klubben. Den kan bruges af trænere og af medlemmer. Med boldmaskinen kan man altså som medlem selv træne og nørde de helt specifikke slag man har brug for. Måske kan man endelig få has på de flugtninger, smash’en eller mestre den bragende Nadal inside out forhånd. Vi er ved at indkøbe et skab til boldmaskinen og implementere et bookingsystem til leje af maskinen. Vi forventer at bookingsystem og det praktiske omkring udlejning er klar til at gå i luften inden udendørssæsonen.  

Aktiviteter.

LTK bliver UTR club (Universal Tennis Ranking) med informationsmøde torsdag d. 3. marts kl. 19.30-20.15

LTK Tennis har besluttet at blive en del af UTR fællesskabet, hvor vi nu har vores egen digitale klub. Se mere HER:

https://app.universaltennis.com/clubs/7024

Det giver LTK tennis mulighed for at kunne arrangere forskellige tennis arrangementer for jer, hvor der er UTR point på højkant . Det giver jer alle en bedre mulighed for at finde spillere / modstandere på eget niveau. Har man samme UTR rating, uanset alder & køn, kan man spille sammen.

UTR er nemlig en rating, hvor man kan sammenligne sig med andre tennisspillere via sin rating og derigennem komme til at spille singler og doubler på ens eget niveau. Det minder om handicapsystemet i golf, hvor man løbende kan forbedre sit niveau.

Vi kommer til at udbyde forskellige aktiviteter via UTR systemet og for at melde sig til disse skal man som medlem have oprettet en gratis UTR profil. Dette gøres på UTR-hjemmesiden i højre hjørne.

Vi opfordrer stærkt jer alle til at få en profil.

Når man har oprettet en profil, må man meget gerne joine vores digitale klub, se link herover.

Vi kommer til at linke til UTR events’ne på vores hjemmeside, facebook, instagram når de er oprettet og klar til at man kan melde sig til.

Kom gerne til informationsaften d. 3. marts kl. 19.30-20.15 hvor UTR kommer forbi og fortæller. 

Foredragsaftener med mentaltræning: 

Alle os der spiller tennis ved hvor stor en rolle det mentale spiller i tennis og især i kamp. Og det uanset hvilket niveau man spiller på, veteran, junior, motionist, erfaren eller ny. Bestyrelsen arrangerer to foredragsaftener med en af Danmarks førende indenfor sportspsykologi og mentaltræning Adam Blicher, som bl.a. er aktuel med en podcast serie der i skrivende stund er på 100 afsnit. Elite spillerne og trænerne har deres egne dage med Adam, så disse to foredragsaftener vil være for alle andre uanset niveau. Seniorer betaler 150 kr. pr. aften og Kristian Lund Andersen fonden sponsorerer adgang for interesserede juniorer. Der kommer mere info om indhold og specifikke dage når alle aftaler falder på plads.    

Fitness hold for alle i foråret:

Bliv træningsklar til en fantastisk udendørs sæson og hop på et af vores fitnesshold.     

Klubben har fået en masse udstyr til vores trænings rum. I nogle år har eliten og juniorerne trænet derinde, men med de forbedrede faciliteter giver det nu mulighed for at lave træningshold for andre medlemmer. Første hold vil starte tirsdag d. 22. marts fra kl. 19-20. Tilmelding finder du under voksentræning. https://lyngbytennis.halbooking.dk/

Indbydelse til Statuetteturnering – fra Gitte, Poul Erik og Helle.

Lørdag 26. marts 2022 kl. 15 .

Medlemmer af Old Girls/Boys – men også alle andre, der opfylder betingelserne for Old Girls/Boys, dvs. damer fyldt 40 år og herrer fyldt 45 år i 2022 eller tidligere, indbydes til den legendariske statuetteturnering i LTK. Antallet er begrænset til 32 spillere, og ”først til mølle princippet” gælder. Der spilles om en herre- og damestatuette, som dog kun kan vindes én gang. 

Der spilles doubler/mixdoubler klokken 15.00-18.00. Klokken ca 18.20 mødes vi på 1.sal til spisning: Gryderet, salat og flutes. Prisen for arrangementet er 125 kr. Old Girls/Old Boys-kontoen betaler for bolde. ”Påhæng” er mere end velkommen til middagen til samme pris. Man medbringer selv egne drikkevarer – det er aftalt med cafeen. 

Vi regner med, at alle deltager i spisningen, og håber, vi får nogle hyggelige timer sammen. Der er et fødselsdagsselskab på en del af første sal samme aften. Derfor klarer vi os selv på den anden halvdel med egne drikkevarer samt kaffe, mens Jens og Pia laver maden til os. Caféen sørger for bestik, glas og kopper til os. 

Tilmelding senest 17. marts til Helle Hede hellehede@gmail.com plus indbetaling af 125 kr pr person (bindende efter 17/3) på mobilepay 26443394 eller på konto: reg 4065, konto 2940409708. Husk at skrive afsender på, når du sender penge. Spilleplan vil blive udsendt på mail et par dage før. På gensyn.

Gitte Jahn og Poul Erik Dam Kristensen og Helle Hede.

Nye net doneret af medlemmer.

Lyngby tennisklub har de bedste medlemmer og en gang imellem modtager vi gaver, hvilket gør en stor forskel for vores klub. Som mange har bemærket, så har vi fået udskiftet vores slidte net på de fire indendørs baner. Det er kommet i stand som en donation fra to medlemmer, som gerne ville gøre noget for klubben. Parret ønsker at være anonyme og klubben takker for gaven. Donationer er noget vi er meget glade for og ønsker man at lave donationer til specifikke ting kan man kontakte bestyrelsen.     

Sommercamps.

Snart åbner vi for tilmeldinger til årets tennis camps i ugerne 26, 27 og 31. Som noget nyt vil vi afholde voksen motionist camp i uge 27 fra mandag-onsdag fra kl. 17.30-20.00.

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN