Nyt fra bestyrelsen vedrørende trænere

af Formanden
18. februar 2021

Kære Medlemmer i Lyngby tennisklub.

Det er en stor glæde at kunne melde ud, at vi har fundet en rigtig god løsning på vores trænersituation i forbindelse med, at Jacob fratræder sin stilling i klubben med udgangen af marts måned. Vi ved I har ventet tålmodigt, men vi har tilladt os at bruge lidt tid på at kaste alle bolde op i luften – de er nu grebet.

Først of fremmest har vi lavet om på vores organisering og struktur i teamet, således at Kristian fremover vil være klubchef og have den overordnede ledelse af teamet og dertil hørende administrative ansvar. 

Paulette, som de sidste 4 år har været på deltid, har sagt ja til fremover at være fuldtidstræner i klubben, hvilket vi er super glade for! Sammen med Miles, vores nye træner Santiago og vores mange dygtige timetrænere, har vi nu et stærkt trænerteam til glæde for alle klubbens medlemmer. Herunder ikke mindst vores meget store gruppe af junior elite- og turneringsspillere samt vores senior elite, som teamet har et særligt ansvar for at udvikle, så vi fortsat kan være blandt de bedste tennisklubber i Danmark.

Santiago Jose Maccio er 31 år, kommer fra Argentina og flytter til Danmark, så han kan starte i klubben primo/medio april. Santiago har spillet tennis på højt niveau fra han var 14 til han var 25, derefter valgte han at blive træner på fuld tid. Santiago kommer fra El Abierto Club de Tenis i Buenos Aires, hvor han har været cheftræner, men har også rejst og trænet profesionelle spillere på ATP Touren, Challenger touren, og Futures. De sidste 2 år har Santiago rejst fuldtid med en amerikansk junior spiller.

Vi endte med at få flere rigtig spændende profiler til jobbet og har valgt Santiago, fordi han kommer med erfaring fra træning af elitespillere i alle aldersgrupper. Han har rejst meget og ønsker nu at slå sig ned og fokusere på talentudvikling i en klubstruktur. Det er svært ikke at blive inspireret af hans begejstrede og varme væsen, som helt tydeligt brænder for tennisspillet. Santiago kommer med sin kæreste og vil gerne bo i nærområdet, så hvis nogen i den anledning har nogle tips til et sted at bo, hører vi meget gerne fra jer. 

Til trods for frost og kulde – arbejder vi stadig målrettet på at starte udenendørs træning op før end vi plejer – vores første optimistiske håb om 1. marts er pt. ikke realistisk, men vi går benhårdt efter at kunne åbne alle banerne omkring påske. Indtil videre må I så klare jer med de udendørsbaner, som Slawomir kæmper en brav kamp for at holde åbne trods vejret.

Bedste hilsner

Bestyrelsen i LTK

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN