Nyt fra bestyrelsen vedr. trænerteamet.

af Formanden
27. december 2020

Kære alle i LTK.

2020 går næppe for mange af os over i historien som det mest fantastiske tennis år – det har været et år som intet andet og vi sætter kæmpe pris på den forståelse og storsind i medlemmer har vist – vi er MEGET taknemmelige! 

Vi har vænnet os til, at Mette Frederiksen har smidt nogle tunge bomber, som vi har været nødt til at håndtere. Nu er det så os selv, der er nødt til at smide en bombe og melde ud, at Jacob Holst har takket ja til et job som juniorlandstræner i Dansk Tennis Forbund.

Det er vi SUPER kede af og samtidig VIRKELIG glade for på Jacobs vegne. Jacob har gjort et fantastisk stykke arbejde i LTK og vi ønsker ham ALT DET BEDSTE i det nye job. Heldigvis har Jacob givet os god tid til at arbejde på en løsning, da han kører indendørs sæsonen færdig. Vi har som bestyrelse godt set, at Jacobs ambitioner og talent ville skulle udfordres mere end hvad selv LTK formår, og vi har været i gang med at overveje, hvordan vi kan gå styrket videre også uden Jacob. Der er dog en del ting, der skal falde på plads og vi lover at melde ud, så snart vi har en plan klar. 

Vi modtager gerne ønsker og tanker fra jer medlemmer – vi vil lytte til alt, men kan ikke love vi kan opfylde det hele. 

Man kan sige meget om hvor nedtur Corona er – men nogle gode ting fører det også med sig. Hvem havde lige troet, at så mange ville spille tennis ude i 5 graders varme i december? Afgjort noget vi nu gør af nød – men måske noget vi kan tænke ind til næste vinter og måske vende til en fordel! 

Vi vil vælge at sammenligne Jacobs nye karriere hop med Corona ?  VIRKELIG VIRKELIG trist lige nu – men samtidig en tvunget grund til at stoppe op og sammen med resten af trænerteamet finde nogle løsninger og muligheder, som vi slet ikke havde set før.

Vi ønsker alle et godt nytår – vi håber MEGET at se jer alle hurtigst muligt i det nye år. 

De bedste hilsner
Bestyrelsen i LTK

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN