Ny sponsor- og samarbejdsaftale.

af Kontoret
18. april 2024

FK Sports Nordic og Lyngby Tennis Klub har indgået en sponsor- og samarbejdsaftale med start fra udendørssæsonen 2024.

Formålet med aftalen er, at FK Sports Nordic og LTK i fællesskab ønsker at skabe en endnu tydeligere og stærkere klubprofil, der samtidig skal medvirke til at fastholde en stærk fællesskabsfølelse i Lyngby Tennisklub.

Tecnifibre beklædning, technifibre bolde og andet udstyr indgår i dette arbejde med at synliggøre klubben såvel internt i den daglige træning som eksternt ved holdkampe, individuelle turneringer m.m.

Denne synliggørelse skal også danne grobund for at tiltrække andre mulige samarbejdspartnere, som kan være medvirkende til at gøre LTK til en endnu bedre tennisklub med et bredt udvalg af tilbud til klubbens medlemmer.

Tecnifibre klubtøj prøvedag mandag d. 29/4 kl. 16.00- 19.00

Vi sparker aftalen i gang med en prøvedag for alle medlemmer. Her vil FK Sports Nordic og Ketcher Centralen (Holte) være til stede med den nye Tecnifibre klubkollektion, som kan bestilles af alle. Vi håber så mange som muligt kigger forbi denne dag. Vi bestræber os på at arrangere endnu en prøvedag, hvis der skulle være behov herfor.

Vi opfordrer alle til at bakke op om at synliggøre klubben og dens medlemmer med det nye klubtøj, så man ved holdkampe og lign. turneringer tydeligt kan se, at spillerne repræsenterer Lyngby Tennisklub.

 

På vegne af bestyrelsen

Jesper Holstener Schmidt

Formand

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN