LTK 100 års jubilæum – stort fremmøde til reception og klubfest.

af Kontoret
27. juni 2023

Fredag den 9. juni markerede Lyngby Tennis Klub sit 100 års jubilæum ved afholdelse af reception og efterfølgende klubfest. Ca. 100 mennesker var mødt op til receptionen og til den efterfølgende klubfest var vi 125 samlet i et hyggeligt telt, som til lejligheden var rejst på minitennisbanerne.

Vejret var fantastisk og receptionen kunne holdes på terrassen med lækre canapeer og tilhørende vine.

Til receptionen blev der holdt taler af Formand Jesper Holstener Schmidt, Borgmester Sofia Osmani og bestyrelsesmedlem i Tennis Øst Mogens Jørgensen. Bestyrelsesmedlem i LTK Thomas Tang bidrog til den gode stemning med sit guitarspil.

Som en del af formandens tale kunne det afsløres, at bestyrelsen benyttede anledningen til at hædre vores mangeårige og trofaste medlem Frederik ved at navngive tennishallen efter vores tidligere Wimbledonmester. Det nye navn på tennishallen er ”Frederik Løchte Nielsen Hallen”. Frederik takkede for denne gestus med en tale under middagen.

På dagen fik vi gaver fra Lyngby-Taarbæk kommune, FIL (Fællesrepræsentationen for idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk kommune), Tennis Øst, Dansk Tennis Forbund, Jac Company (vores tøjsponsor) og Transocean Sport.

Efter receptionen var der middag i teltet efterfuldt af dans og fest til langt ud på natten. Party de Luxe (Thomas Tangs band) sørgede for at alle fik rørt dansebenene. Mange gav udtryk for at sådan en klubfest skal vi da have med jævne mellemrum. Bolden er hermed givet op.

Tak til alle der mødte op til såvel reception som fest, tak for taler og alle gaverne samt tak til fotograf Per Kjærbye, der er ophavsmand til de vedlagte billeder.

På bestyrelsens vegne

Jesper Holstener Schmidt

Formand

 

 

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN