Lørdag gratis junior kamptrænings camp

af Kontoret
15. december 2023
I morgen lørdag kl.10-12 gør vi det igen. Det er et drop-in arrangement, hvor man ikke behøver at tilmelde sig på forhånd, men man møder bare op kl.10 og så deler vi jer i hold. Spillere fra 8-18 år bliver delt op i niveauer, og der er vil være doubler på fuld bane samt skumtennis baner. Det er gratis for spillere fordi Kristian Lund-Andersens fond sponsorerer.

Vi håber på denne måde at starte en ny kultur og klubånd i tennisklubben, omkring det at spille kampe og turneringer i trygge rammer og på en sund og legende måde. Det er for spillere der er nye ift. at spille kamp. Der vil være voksne, der sørger for at sætte kampe op og niveaudele spillere og vi drikker en sodavand sammen bagefter. Det er altså ikke en træner, der fodrer med bolde fra en kurv, men kampe der bliver introduceret til og sat op.

Campen handler om at få en god introduktion til at spille kampe, lære regler, møde nye tennisvenner og få skabt et klubfællesskab om at spille kampe og turneringer.

Vi inviterer juniorer fra 8 år og op, som ikke spiller turnering på klubhold, men gerne vil i gang med at lære at spille kampe.

Håber vi ses i morgen – hilsen Juniorudvalget og Kristian Lund-Andersens fond

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN