Da der har været en del aflysninger den seneste tid, pga. regn, opsigelse og sygdom… og ikke mindst fordi, at der er en ret stor turneringsweekend d. 14-15/9, så har trænerteamet i samarbejde med bestyrelsen vedtaget at forlænge udendørstræningen til og med uge 37.

Oversigt over træningen:

Uge 36:

Alm. klubtræning + fysisk mandag til søndag.

Uge 37:

Alm. klubtræning + fysisk mandag til søndag (voksentræning og alt morgentræning udgår i denne uge)

Onsdag d. 11/9 er der “junior-veteran turneringen” fra kl. 16:00 – 19:00 med efterfølgende spisning og fejringer. Mark kontakter de spillere, der skal spille imod veteranerne.

Søndag d. 15/9 er sidste træningsdag udendørs.

Uge 38:

Ingen tennistræning – kun fysisk tirsdag og torsdag til normal tid.

Om torsdagen vil tiden fra 18:30 – 19:30 blive brugt på DTF’s cooper test. Dem der skal deltage i testen, får tilsendt særskilt mail.

Uge 39:

Selvtræning efter det nye indendørsprogram – bolde i skab

Ingen fysisk træning.

Uge 40:

Alt træning starter op igen indendørs, efter udsendte program.

Skoleskemaer og ønsker:

Trænerteamet har en storstilet plan om, at sende indendørsprogrammet ud i uge 37. Dette kræver dog, at alle der er på træningen, mailer deres skoletider til Mark på macfrog43@gmail.com hurtigst muligt!! Hvis man ikke ønsker, at indgå i træningsplanen for indendørssæsonen, så må man også meget gerne skrive det – så er der nemlig en anden, der kan få pladsen.

Derudover er det vigtigt, at nævne, at jo mere fleksible man er i forhold til tider, jo større chancer er der for, at ens ønsker kan opfyldes.

Mvh.

/Trænerteamet