Efterårsferien, juniorfest og nyt fra bestyrelsen

af Kontoret
12. oktober 2021

Træning i efterårsferien: 

For motionister er der mulighed for at komme helt i dybden med teknikken på to timers træningshold. 

Mandag kl. 17-19 begyndere/let øvede – 4 pladser.

Tirsdag kl. 18-20 let øvede – 4 pladser.

Onsdag kl. 18-20 øvede – 4 pladser.

Torsdag kl. 18-20 meget øvede – 4 pladser.

De normale træningshold samt ungdomstræning holder ferie i uge 42 fra mandag d.18 til og med søndag d.24. oktober.

Nye tiltag i efteråret: 

Som led i et samarbejde med Lyngby Boldklub, har vi fået ekviperet vores træningscenter med høj kvalitets udstyr, maskiner, cykler og vægte. Dette er noget som alle tennisklubbens medlemmer vil få mulighed for at benytte. 

Klubben har fået sponsoreret en boldmaskine af mærket MSV Playtec V 160. Den kommer trænerne til at kunne bruge til træning og medlemmer vil kunne leje den billigt til selvtræning.Vi arbejder på det praktiske og der kommer mere info, når vi er klar til udlejning.       

Banerne:

Nogle udendørs baner holder vi stadig åbne. Indendørs kan du stadig finde ledige faste baner. Mellem kl. 22:00 og 23:00 kan du f.eks. få en fast bane for kun kr. 1000,.

Den store junior fest og kickstart af sæsonen:

Søndag d. 3. oktober blev bane 1 og 2 omdannet til en junior fest. Der var minitennis konkurrencer og Kristian Lund Andersens fond sponserede, så vi kunne have hoppeborg, popcornmaskine og slush ice maskine foruden airtracks, blazepods, tegneområde og musikanlæg som festudvalget stod for. Der var også et loungeområde med kaffe, sodavand og sandwich. Der var cirka 130 gæster i løbet af dagen og vi takker alle jer der kom og gjorde dagen helt speciel. Vi tænker også at festen kunne blive en tradition fremover og det vil være godt med et hjælperkorps af forældre. Send en mail til bestyrelsesmedlem Thomas Dybbroe Tang på ThomasTang@privat.dk  

Ungdomsmesterskaber

I uge 42 kæmper vores bedste spillere under 18 år om point og medaljer til Ungdomsmesterskaber. Alle kampe spilles i Hørsholm Rungsted og vi vil forsøge at opdatere om resultater på klubbens Facebook og Instagram.  

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN