Daniel Arcos fastansættes 1. juli som tenniscoach i Lyngby Tennis Klub

af Kontoret
29. juni 2023

Lyngby Tennis Klub har netop ansat Daniel Arcos som tenniscoach på fuld tid. Daniel har siden april været tilknyttet  klubben, hvor han har hjulpet klubbens turneringsspillere og stået i spidsen for damernes 1.hold. Nu er han klar til at indgå i trænerteamet på fuld tid og bidrage med sin ekspertise til gavn for klubben.

Selvom Daniel primært vil bruge de fleste af sine timer på at arbejde med klubbens talentfulde turneringsspillere, vil han også have berøringsflade med klubbens øvrige medlemsgrupper. Han ønsker at bidrage til udviklingen af alle klubbens medlemmer og skabe et stærkt tennis fællesskab i Lyngby Tennis Klub.

Daniel Arcos er oprindeligt fra Chile, men har boet og arbejdet i Danmark i flere år. Han har allerede etableret et godt samarbejde med klubbens trænere, og han har nydt at arbejde med dem. Han ser frem til at fortsætte dette samarbejde og hjælpe spillerne med at nå deres fulde potentiale.

Daniel udtrykker sin begejstring over at tilslutte sig teamet i Lyngby Tennis Klub: “Jeg glæder mig enormt meget over at blive en del af Lyngby Tennis Klub. Jeg har allerede tilbragt mange timer på banen, specielt sammen med Paulette og Santiago, og det har været en stor fornøjelse at arbejde med dem omkring spillerne. Jeg er ivrig efter at fortsætte arbejdet med at udvikle klubbens spillere og bidrage til klubbens succes.”

Santiago glæder sig over at kunne fortsætte samarbejdet med Daniel. “Daniel er en meget erfaren og dygtig træner, der har en moderne tilgang til tennisspillet og trænergerningen. Det har været meget nemt at integrere ham, fordi vi deler mange værdier og målsætninger”, udtaler Santiago begejstret.

Han fortsætter med at sige: “Vi har allerede opnået gode resultater i samarbejdet med Daniel og jeg er sikker på, at hans fuldtids engagement vil bidrage positivt til vores udvikling. Han forstår vigtigheden af ​​teknik, taktik samt både fysisk og mental træning i moderne tennis.

Santiago fremhæver også den positive atmosfære, som Daniel har skabt omkring træningen. “Han er en meget motiverende og støttende træner, der formår at få det bedste ud af situationen. Han er altid klar med konstruktiv feedback og jeg er glad for at vi får ham med ombord”.

Velkommen til Daniel Arcos. 

 

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN