Alle planlagte aktiviteter i juleferien aflyses fra mandag d. 20. december

af Kontoret
19. december 2021

Klubben vælger at følge Dansk Tennis Forbunds og kommunens henstillinger og aflyser alle planlagte camps, events og træning (også privattræning). Træning for eliten kan gennemføres.

Det er stadig muligt at booke baner samt benytte sin faste banetime, men vi anbefaler at møde op omklædt og undgå at benytte omklædningsrum og badefaciliteter samt at opholde sig i så kort tid som muligt i klubben før og efter spil.

Følgende anbefalinger og restriktioner er meldt ud af Kulturministeriet den 17. december:

  1. Idrætsforeningerne opfordres til at aflyse alle indendørs aktiviteter her under idrætsaktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole. DIF og DGI anbefaler kraftigt foreninger at følge opfordringen.
  2. Eliteidrætten kan stadig fortsætte, men nu uden tilskuere på lægterne. Denne restriktion gælder ligeledes fra søndag morgen, men løber frem til den 17. januar.
  3. Krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller (dog ikke under idrætsudøvelsen). Dette gælder også fra søndag morgen og frem til den 17. januar.

Julehilsen fra klubchef og bestyrelse.

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN