Aktiv tennisweekend i Lyngby. Gratis junior kamptrænings camp og SM finaledag for veteraner

af Kontoret
8. december 2023

Juniorudvalget forsøger at løbe et projekt i gang for at hjælpe klubbens juniorer i gang med at spille kampe. Vi håber på denne måde at starte en ny kultur og klubånd i tennisklubben, omkring det at spille kampe og turneringer i trygge rammer og på en sund og legende måde. Det er for spillere, der er nye ift. at spille kamp. Spillere fra 8-18 år bliver delt op i niveauer, og der er vil være doubler på fuld bane samt skumtennis baner.  Det er et drop-in arrangement, hvor man ikke behøver at tilmelde sig på forhånd.

Der vil være en voksen, der sørger for at sætte kampe op og niveaudele spillere, og vi drikker en sodavand sammen bagefter. Det er altså ikke en træner, der fodrer med bolde fra en kurv, men kampe der bliver introduceret til og sat op.

Campen handler om at få en god introduktion til at spille kampe, lære regler, møde nye tennisvenner og få skabt et klubfællesskab om at spille kampe og turneringer.

Vi inviterer juniorer fra 8 år og op, som ikke spiller turnering på klubhold, men gerne vil i gang med at lære at spille kampe. Vi mødes lørdag d. 9. og lørdag d. 16. december fra 10-12.

Lørdag fra kl.12 er klubben vært for finalerne i Sjællandsmesterskaberne for veteraner. Det er nogle af de bedste veteraner i Danmark som spiller og vi har flere Lyngby spillere med. Kom og se rigtigt god tennis og gå en tur i caféen som er åben.

Håber vi ses i morgen – hilsen Thomas Tang og juniorudvalget

Kontorets åbningstider:

Tirsdag kl. 11.00-18.00
(personlig og tlf. henvendelse)
Torsdag kl. 11.00-15.00
(kun telefonisk henvendelse)
Tlf.: 45 20 00 00 eller mobil 21 15 07 80

Mail til:

kontoret@lyngbytennis.dk besvares løbende.

Kontakt ang. træning:

Klubchef Kristian Nielsen
mob: 23 83 94 99
kristian@lyngbytennis.dk

TAK FOR STØTTEN