Besked
  • Failed loading XML...

Faciliteter

Udskriv

 

Anlæg 

Klubben råder over et samlet indendørs og udendørs anlæg på adressen Lundtoftevej 53 B.

 

Sæsoner

Udendørssæsonen går som udgangspunkt fra den 1. maj til den 30. september, mens indendørssæsonen som udgangspunkt går fra den 1. oktober til den 30. april. Vejret har dog stor indflydelse på dette. Klubbens indendørs kontrakttimer starter som udgangspunkt medio/ultimo september hvert år, med skiftende dato.

Indendørs 

Indendørs består anlægget af to tennishaller med hver to baner, klubhus og en squashhal med fire baner.

De fire tennisbaner er udført med spillebelægningen Synpave Rebound Ace, som er en godkendt ATP-belægning, og som der f.eks. spilles Australian Open på. Belægningen er meget miljøvenlig, fleksibel og minder med hensyn til boldopspring og hastighed om rødt grus. Lyset er udført med neonrør, som giver et meget jævnt fordelt lys med ca. 500 lux.

Klubhuset, som er på ca. 1000 m2, er opført i to etager og placeret mellem de to tennishaller. Omklædningsrum, trænerkontor, mødelokale, bordtennis og fitness er placeret i underetagen. Klublokale med udsyn til de fire tennisbaner, cafeteria, klubbens kontor og trænerkontor. Fra klublokalet er der adgang til en meget stor terrasse.

De fire squashbaner er udført med en belægning af gummitræ. Vi er den første klub i Nordeuropa til at bruge denne type gulv, som er fremtidens underlag og i øvrigt godkendt af det internationale squashforbund. Squashhallen er på 450 m2.

Udendørs 

Udendørs råder klubben over i alt 13  grusbaner, som er placeret rundt om og nært forbundet med det indendørs anlæg. Fire af banerne er forsynet med lysanlæg. Den ene bane er en centrecourt med internationale mål og plads til ca. 700 tilskuere. Herudover er der to minitennisbaner, slåmur og petanquebane.

Bane- og lysstyringssystem 

Klubben bruger et PC-baseret kombineret bane- og lysstyringssystem. For alle baner (både tennis og squash) gælder, at de enten kan reserveres i klubben via en Touch-skærm eller via nettet.

Ved reservation af squash- og indendørs tennisbaner omfatter systemet desuden, at lyset tændes og slukkes automatisk.

Lyngby Tennis Klub råder med det nye anlæg over ét af de allerbedste tennis- og squashanlæg i Danmark.

Login ansatte

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. Lyngby Tennis Klub - Lundtoftevej 53B, 2800 Kgs. Lyngby - 45 20 00 00