Besked
  • Failed loading XML...

Endnu en stærk holdkampsrunde

Udskriv
Oprettet: Søndag, 19. november 2017 Skrevet af Jacob Holst

I går blev sidste runde i Elitedivisionens grundspil afviklet og begge vores 1. hold leverede igen.

I ATK vandt herrerne med 4-2 og vinder dermed alle holdkampe i grundspillet. Holdet er nu klar til mellemspillet og tager 4 point med over mod HRT. Holdet som slog ATK bestod af: Nils Skajaa, Tobias Galskov, Patrick Kristensen, Alexander Schou og Kristian Pless.

På hjemmebane tog damerne imod Hillerød og her var der ingen tvivl om styrkeforholdet. Med en sikker 5-1 sejr slutter damerne ligeledes grundspillet med lutter sejre og tager 4 point mod ATK med over i mellemspillet. Holdet som slog Hillerød bestod af: Linnea Fristam, Olivia Gram, Anna Aagaard og Charlotte Ellegaard.

I 1. division for herrer var 2. holdet igen suveræne hjemme mod ATK II og vandt med 6-0. Alle kampe blev vundet sikkert i 2 sæt og holdet ligger klart nr 1 i 1. division. Holdet bestod af: Romeo Jivraj, Marcus Gebauer, Caspar Jalili og Lucas Oliversen.

2. holdet for damer var på en svær opgave ude mod HIK II i 1 division. Det blev også til et nederlag på 0-4, men god erfaring til det unge hold. Holdet bestod af Natacha Schou, Maria Wandorf og Rachel Heine.

Login ansatte

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. Lyngby Tennis Klub - Lundtoftevej 53B, 2800 Kgs. Lyngby - 45 20 00 00