Besked
  • Failed loading XML...

Turneringer

Udskriv

På denne side kan du finde oplysninger om Lyngby Tennis Klubs egne turneringer samt øvrige danske turneringer.

Tennis er en individuel sport, så i modsætning til i fodbold og andre holdsportsgrene sker de fleste turneringsaktiviteter på eget initiativ. Hvis du vil ud og prøve kræfter mod andre spillere, er der en række af muligheder og tilbud, som du kan gøre brug af.

I tennis skelnes der mellem åbne pointgivende turneringer (primært DTF turneringer), og ikke pointgivende turneringer. De pointgivende turneringer inddeles i kategorier fra 1 – 3, hvor kategori 1 turneringer er for de stærkeste spillere, og kategori 3 er for de svageste. Af ikke pointgivende turneringer kan nævnes diverse minitennis turneringer, klubmesterskaber og lignende.

Man kan godt deltage i åbne pointgivende turneringer uden at have DTF licens, men hvis man er interesseret i seriøst at deltage i turneringstennis, bør man have licens. At have licens betyder, at man ved deltagelse i åbne danske pointgivende turneringer kan høste point til ranglisten, og dermed følge og forbedre sin placering på DTF ranglisten inden for sin årgang.   

Hvis du vil vide mere om licens og DTF ranglisten, kan du læse mere på DTF’s hjemmeside, du kommer direkte hertil ved at klikke på Dansk Tennis Forbund under menuen nyttige links til højre.

Ønsker du at få licens kan du henvende dig til klubbens Sportschef, eller du kan selv downloade licensansøgningsskemaet fra DTF’s hjemmeside, udfylde det og aflevere det til sportschefen.

Har du spørgsmål til turneringstennis og klubbens tilbud til turneringsspillere iøvrigt, så kontakt trænerne.

 

Login ansatte

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. Lyngby Tennis Klub - Lundtoftevej 53B, 2800 Kgs. Lyngby - 45 20 00 00