Besked
  • Failed loading XML...

Holdkampe – lørdag den 24. februar - Målet nået: Herrerne er i slutspil – damerne bliver i elitedivisionen.

Udskriv
Oprettet: Tirsdag, 27. februar 2018 Skrevet af Kontoret

Dejligt at mange medlemmer og deres familier lagde vejen forbi klubben i lørdags, hvor vores 2 førstehold var i aktion på hjemmebane. Det var en fornøjelse at se klubben fuld af tilskuere og god stemning. Tilskuerpladserne på banerne vil blive en fast tradition fremover J.

Begge vores hold kæmpede bravt. Bedst gik det for herrerne, der skulle have 2 point for at vide sig sikre på en plads i slutspillet. Philip Hjorth gav holdet en god start ved at slå Davis Cup spilleren Thomas Kromann i 3 sæt. Og efter nogle intense, tætte og velspillede kampe, kunne herrerne stemple ind til slutspillet efter at have vundet 2 kampe. Holdet bestod af Philip Hjorth, Kristian Pless, Oliver Benneweis Pramming, Tobias Galskov og Patrick Kristensen. En stærk holdpræstation – stort tillykke.

1. holdet for damer tabte klart på hjemmebane til DM-favoritterne fra Gentofte. Holdet har leveret en fantastisk sæson og slutter som nr. 3 i mellemspilspuljen og er dermed klar til Elitedivisionen igen næste år. Holdet bestod af: Olivia Gram, Anna Aagaard, Helena Steenberg og Charlotte Ellegaard.

Undervejs i lørdagens kampe indløb der en glædelig information om 2. holdet for herrer, som spillede mod Birkerød II. Holdet vandt 6-0 og slutter dermed rækken som suveræn vinder af 1. division med 29 point ud af 30 mulige. Holdet har gennem hele sæsonen vist stor klasse. Resultaterne taler for sig selv: 5 kampe – 5 sejre (heraf 4 kampe med cifrene 6-0 og 1 kamp 5-1). Imponerende. Stort tillykke med førstepladsen. Holdet bag sæsonens succes består af Alexander Schou, Romeo Jivraj, Nickolai Linde Nielsen, Marcus Gebauer, Asger Emil Ildor, Casper Jalili Mikkelsen og Lucas Oliversen

2. holdet for damer spillede på hjemmebane 2-2 mod Kløvermarken i 1. division. Holdet ligger pt. nr 3 i rækken, men der mangler indberetning af visse resultater fra runden. Holdet bestod af: Natacha Schou, Daria Giurgiteanu og Isil Yurttas.

Stor tak til de medlemmer som støttede op om holdene i lørdags. Det er rigtig vigtigt og betyder meget for spillerne, der håber at se jer alle til slutspillet i Ølstykke Tennis Hal, 10. og 11. marts. Mere herom senere.

Tennishilsen fra Sportschef og Eliteudvalg

LTK slutspiller2018inde

Login ansatte

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. Lyngby Tennis Klub - Lundtoftevej 53B, 2800 Kgs. Lyngby - 45 20 00 00