Besked
  • Failed loading XML...

Lyngby Tennis Klub

Udskriv

 

Lyngby Tennis Klub blev stiftet i 1923 og er en klub med mange og stærke traditioner. Med vores knap 1000 medlemmer er vi blandt de største idrætsklubber i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Klubben har en atmosfære og et sammenhold, som du sjældent finder i en så stor klub. En væsentlig årsag hertil er, at medlemmerne i usædvanlig grad bakker op om de mange arrangementer og aktiviteter, som løbende finder sted.  Mange tilbringer derefter adskillige timer på anlægget ud over timerne på banerne.

Vi satser stærkt på vores ungdomsmedlemmer og har en juniorafdeling på ca. 250 medlemmer. Ved hjælp af vores professionelle trænere og øvrige ungdomstrænere har vi opbygget en af landets stærkeste ungdomsafdelinger. Det har gennem årene medført adskillige danske mesterskaber. Vi deltager med ti juniorhold i Sjælland Tennis Unions holdturneringer.

Klubbens seniorer hører ligeledes til blandt landets bedste. Vores 1. hold har således været danmarksmestre fem gange udendørs og to gange indendørs i løbet af de sidste årtier. Også klubbens bredde er stor; således har vi 15 seniorhold, hvoraf fem er for superseniorer/veteraner og tre for motionister. Der satses altså meget på holdtennis.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Der er gratis trådløst internet i klubben. Spørg kontor eller træner efter et kodeord

Login ansatte

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. Lyngby Tennis Klub - Lundtoftevej 53B, 2800 Kgs. Lyngby - 45 20 00 00