Besked
  • Failed loading XML...

Banetegningsregler

Udskriv

Med vores banetegningssystem kan du reservere baner på to forskellige måder: over Internettet og på Touch-skærmene opstillet i klubben. For begge muligheder gælder, at du både kan reservere og afbestille baner, se nærmere nedenfor.

Der er i øjeblikket kun en touch-skærm i klubben: 1. sal i klublokalet ved kantinen.

For at få adgang til at kunne reservere en bane skal man bruge sit medlemsnr. og en adgangskode. Medlemsnr og adgangskoden er altid de samme, uanset om man reserverer via Internettet eller Touch-skærm.

Afbestilling af reserverede baner

Bemærk at man til indendørs tennis og squash kun kan flytte/slette sin reservation op til 2 timer før timens start. Herefter er reservationen bindende.

Reservationer udendørs

Der er lys på bane 2, 3, 5 og 6. Lyset tændes på kontakt ved hjørnet af bane 6 og slukker automatisk efter en times tid. Sidste spiller, der forlader lysbanerne, bedes dog sørge for at slukke lyset, så det ikke brænder unødigt. Det koster ikke ekstra at benytte lysbanerne.

Banetegning kræver reservation med medlemsnummer og adgangskode samt makkers medlemsnummer.
Man logger ind på halbooking for at tegne baner.
Alle medvirkende spillere skal være spilleberettigede. Reservation må ikke foretages med "lånte" numre. Hvis du ikke står omklædt på banen senest 15 minutter efter starttidspunktet, bortfalder din reservation.

Når afløseren kommer efter reservationens udløb skal grusbanerne straks fejes. Hvis der ikke kommer nogen, skal banen alligevel fejes, når den forlades. Fejningen skal foretages på forskriftsmæssig måde. I tørre perioder er det vigtigt at huske at vande banen. Se mere om dette under banepleje i menuen til højre.

Dobbelt reservationsret udendørs

Spilleberettigede har mulighed for at reservere to baner med eget og makkers medlemsnummer inden for otte dage. Bestyrelsen opfordrer til at reservationer, der ikke benyttes, annulleres i god tid.

Indendørs

Bemærk at lyset på indendørs banerne (både tennis og squash) slukker automatisk 5 minutter efter timens udløb. Så er banen ikke lejet ud timen efter, er det er om at få samlet sine bolde og egendele i en fart.

Ved tegning af frie timer indendørs (løse timer) gælder de samme regler som udendørs. Dvs. baner tegnes med medlemsnummer samt med makkers medlemsnummer. Tegning foretages på samme måde som udendørs, altså elektronisk via halbooking. Alle medvirkende spillere skal være spilleberettigede. Betaling foregår ved forudgående indbetaling på konto i bookingsystemet. Indendørs er det desuden muligt at reservere en fast ugentlig bane for hele sæsonen. Prisen veksler afhængig af dag og tidspunkt. Se mere i menuen til højre.

Indendørs klippekort

Alle medlemmer har mulighed for at købe et 10-timers klippekort til spil på indendørsbaner. Klippekortet købes igennem bookingsystemet. I forhold til almindelig tegning af løse baner kan klippekortet kun benyttes til at booke baner 3 dage forud for spilletidspunktet. 

LTK's 6 bedste mandlige spillere og 3 bedste kvindelige spillere (iflg. LTK's officielle ranglister) har mulighed for at erhverve 10-timers klippekort uden beregning. Herudover har juniorspillere der træner 3 eller flere timer om ugen og som har tegnet licens til at spille turneringer mulighed for at erhverve specielle 10-timers klippekort til nedsat pris. Sidstnævnte specielle klippekort er begrænset til reservation af baner kun 2 dage forud for spilletidspunktet. Yderligere er der den begrænsning at der højst kan være een bookning åben af gangen. Bestyrelsen lægger vægt på at de tilbudte klippekort til elite- og licens-spillere er personlige og at misbrug kan føre til inddragelse af klippekortene. Alle medvirkende spillere skal være spilleberettigede.

Klippekort er ikke kun begrænset til en sæson. Klip der ikke benyttes i en indendørssæson kan enten benyttes i udendørssæsonen, f.eks. i tilfælde af regnvejr, eller benyttes i den efterfølgende indendørssæson. Erhvervede klippekort er ikke refunderbare, ej heller ved udmeldelse.

Priser på indendørs klippekort kan findes under nye medlemmer i højre side.

Gæstespil

Som medlem af klubben kan man lejlighedsvis invitere gæster til spil på klubbens anlæg. Medlemmet skal reservere banen og selv deltage i spillet. Ved reservation bare tryk på knappen gæstetime ud for medspiller. Se priser for gæstespil for tennis og squash under nye medlemmer i højre side.

Bemærk: regelmæssigt spil på klubbens anlæg kræver medlemskab.

Login ansatte

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. Lyngby Tennis Klub - Lundtoftevej 53B, 2800 Kgs. Lyngby - 45 20 00 00